It is currently Sun May 27, 2018 8:24 am
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 Forbrugerne kan nu købe til Nike Shoes i Augmented Reality 
Author Message
Just registered
Just registered

Joined: Sat May 12, 2018 6:12 am
Posts: 3
Post Forbrugerne kan nu købe til Nike Shoes i Augmented Reality
Denne uge lancerede Nike et partnerskab med Facebook, der gør det muligt for kunderne at tage en forstørret virkelighed, se på par af begrænset-edition sneakers,nike huarache sort dame før de beslutter at købe. Annonceret på Facebooks F8-udviklerkonference, bruger funktionen Facebooks Messenger-app, som sigter mod at bruge forstørret virkelighed for at hjælpe mærkerne til at nå ud til kunder. Hoppere, der bruger Messenger, kan i øjeblikket forbinde deres SNKRS-konto til appen og afsløre Kyrie Irvings Kyrie 4 Red Carpet snegler ved hjælp af en emoji adgangskode. Skoene vises på en virtuel platform og kan ses fra et hvilket som helst antal vinkler og deles også med venner og familie. Nike-fans kan muligvis ikke få fat i $ 150 røde sneakers i virkeligheden når som helst snart, medmindre de er villige til at betale mere på videresalgsmarkedet. Skoene blev solgt inden for få minutter af Nike og Facebook's meddelelse.

nike huarache dame tilbud Nike's brug af den nye Facebook Messenger AR-funktion er et tydeligt signal om skoselskabets udvidede brug af teknologi til at tiltrække og fastholde kunder og gøre shoppingoplevelsen mindeværdig. Nikes brug af den nye Facebook Messenger AR-funktion er et klart signal om skoforretningens udvidet brug af teknologi til at tiltrække og fastholde kunder og gøre indkøbsoplevelsen mindeværdig.

nike air huarache herre Det Oregon-baserede selskab, der tæller mange af verdens højest profilerede atleter blandt sine brand endorsere, har for nylig udviklet 3D-printede sko til marathoner i verdensklasse, erhvervet computervisionsfirma Invertex for at digitalisere sine skotilpasningsmuligheder og introducerede en interaktiv sneaker design platform til kunder. Nike håber sandsynligvis på disse seneste nyskabelser i deres digitale tilgang, der hjælper med at løfte selskabets salg - det blev rapporteret torsdag, at tysk firma Adidas er topping Nike og amerikanske rival Under Armor i amerikanske salg.


Sat May 12, 2018 7:39 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Web Design Wigan Dog Kennels and Runs