It is currently Tue May 21, 2019 2:26 am
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 Nike Air Max 90 Essential Aurora Green 
Author Message
Just registered
Just registered

Joined: Thu May 16, 2019 6:19 am
Posts: 2
Post Nike Air Max 90 Essential Aurora Green
Image


Den nyaste Nike Skor Dam har mottagit en tyguppgradering, den här gången i form av ett läderutskrift som är utformat för att framkalla snakeskin. Färgbanan använder Vachetta solbränna och "Elemental Gold" på den övre, kontrasterande den med replik krokodil hudtryck på ytterpaneler. För att avsluta skon är den vita mellansolen, den ikoniska luftbubblan och en tyggisyttersula.


Nike Skor Vita är ingen främling för att täcka några av deras mest populära silhuetter i olika exotiska tryck eller texturer och idag kan vi lägga till ett annat paket till samlingen. Den senaste Pinnacle Pack från Nike Sportswear samlar Nike Air Max 90 och Nike Air Huarache, två av märkets mest populära silhuetter, och träffar dem båda med snakeskin detaljering på stänkskyddet för det här premiumutseendet. Varje par kommer i tvåfärgsmöjligheter av grön och vit för en tonal look.


För att komplettera utgåvan av Nike Skor 2019 har Nike skapat Nike Flyleather Air Max 90 SE, en begränsad upplaga av Air Max 90 med textur inspirerad av Nike Air Safari, ett digitalt tryckt rosa guld Swoosh och metalliska guldspets tips och deubrés. Den levereras med en Nike Flyleather-logotyp och en Swoosh-graverad metallisk guld-charm.


Som en del av det helt nya Nike Air Max Hot Air Pack med roliga velcroplåster, framhävs detta från Nike Air Max 90 Essential Aurora Green. Den klassiska löparen driver i grunden en premium smink med svart perforerat läder för sin övre, med en hårig olivgrön väv används för stänkskärmen. Fem typer av kardborreband kan appliceras över hela konstruktionen, medan en grå mellansula och grön yta kompletterar designen helt och hållet.


https://www.footsolebay.com/


Thu May 16, 2019 6:31 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Web Design Wigan Dog Kennels and Runs