It is currently Fri Jul 20, 2018 11:20 pm
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 pronaten of supineren 
Author Message
member
member

Joined: Wed Sep 06, 2017 3:42 am
Posts: 770
Post pronaten of supineren
Bij het rennen heeft iedereen een unieke beweging in hun benen en voeten zoals zij
aanpak impact, bij impact en tijdens de afloop ... we noemen dit de Running Gait.Typically begint de voet door naar buiten te keren en stijf te worden om voor te Nike Air Max 2017 Mujer bereiden op impact. (Daarom hebben de meeste mensen de neiging om te landen op de buitenkant van de hel.) Op dit punt loopt de voet normaal naar binnen en rolt hij naar binnen en wordt dan weer stijf als het lichaamsgewicht Nike Air Max 2016 Rood over de bal van de voet wordt overgebracht, voorbereiding op toeoff. Het punt waarop de voet loslaten en rolt naar binnen is call pronation. Pronatie is normaal en is in zekere mate nodig voor de voet om schok te absorberen en aan te passen aan loopvlakken.

Overpronator: Iemand die overmatige inwendige beweging vertoont, wordt beschouwd als een overpronator. Sommige over-pronators worden het best gediend door stabiliteits- of bewegingsbeheersschoenen, die helpen bij het beheersen van de buitensporige binnenwaartse beweging van de voet. Voorwaarden zoals platte voeten, een flexibele boog of een omgekeerde hiel, kunnen ervoor zorgen dat u overbelast of verder rolt dan Adidas Tubular Dames wat nodig is om schok te absorberen en aan te passen aan verschillende loopvlakken. Ongeveer 70-80 procent van de runners overpresteert tot op zekere hoogte.

Onderpronator: Iemand die niet genoeg binnenbeweging heeft, wordt beschouwd als een onderprominator (meer algemeen aangeduid als een supinator). Onderpronators slaan de grond op als andere lopers doen, maar hun voet voltooit niet de beweging die nodig is om schok op te vangen. Meestal is onderprotatie geassocieerd met een stijve, hoge boogvormige voet. Omdat de voet zo stijf is, absorbeert het schok slecht en past hij zich niet aan veranderingen in loopvlakken. Ongeveer minder dan 10 procent van de hardlopers onder pronaten of supineren.

Degenen die midden in het midden staan, staan ??bekend als neutraal. Ongeveer 10-20 procent van de lopers pronaat normaal gesproken. Door te kijken naar de bewegingsbeweging van de voet en Nike Air Max 1 Mujer gewoon over pronatie en overpronatie te beschrijven, hebben we het eerste gedeelte van uw stap alleen bekeken als de voet de grond raakt. Nadat je voet voorbij je boog is gerold, is je voet klaar om de grond te verlaten, maar voordat je kan, moet je voet in de tegenovergestelde richting van pronatie rollen, zodat de losgemaakte gewrichten weer opschieten. Dit deel van de voetbeweging heet supination. Het is nodig, zodat de voet een steviger hendel wordt om u vooruit te zetten.


Fri Oct 13, 2017 5:27 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 16 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Web Design Wigan Dog Kennels and Runs