It is currently Mon Jul 23, 2018 2:43 am
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 lucht die van hiel tot tegen 
Author Message
member
member

Joined: Wed Sep 06, 2017 3:42 am
Posts: 770
Post lucht die van hiel tot tegen
Tegen het einde van de jaren negentig waren de trends in de lopende schoenindustrie meer naar Nike Air Max Command Mujer de zin dan de Adidas Nmd XR1 sensationele richting. New Balance and Asics benadrukte zaken als kwaliteitsconstructie en steeds meer gepersonaliseerde opties voor stabiliteit en kussing. Nike, aan de andere kant, ging van de rails af met de Air Max technologie.

Nadat de Air Max 95 bleek dat drukzakken gas niet alleen voor de hiel van de schoen waren, liet Nike zijn weg naar een helemaal luchtgevulde tussenzool in de weg zitten. De Air Max 97 kwam met een reusachtige airbag die van de hiel naar de bal van de voet strekte.

Toen introduceerde Nike iets genaamd Tuned Air - blijkbaar verschillende soorten druk in verschillende delen van de schoen deed iets - in de Air Max Plus. Tuned Air betrof het toevoegen van mechanische elementen aan de schoen die de juiste hoeveelheid steun op de juiste gebieden zou bieden. (Nike stond eigenlijk in de goede richting met dit custom cushioning idee.) Er was ook een Adidas Zx 750 Donna hele reeks schoenen met Zoom Nike Lunartempo 2 Mujer Air-technologie, die Nike zegt "de druk van elke stap in ultra-responsieve energie voor de volgende verandert." Tegen de tijd 2006 rolde rond, Nike deed Adidas Stan Smith Mujer het onvermijdelijk en ontslaat de Air Max 360, een schoenen met zichtbare lucht die van hiel tot tegen strek.

Dus we zijn van "Air Max" naar "Even more Air Max" naar "Letterlijk de maximale hoeveelheid Air Max die in een schoen past." Hier is de hele evolutie, van 1987 tot 2015:

Als Nike's marketingteam de waarheid vertelde, zouden deze sneakers de rennen naar persoonlijke besten links en rechts moeten hebben. Als Nike's inzet om technologie uit te oefenen om kampioenschapsporters te bemachtigen, legitiem was, zouden we Olympians moeten zien die zich aan de menigte wapperen terwijl ze op een laag Air Max gadgetry drijven. Maar dat is nooit gebeurd.


Thu Oct 12, 2017 8:20 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 26 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Web Design Wigan Dog Kennels and Runs