It is currently Wed Jun 19, 2019 7:46 am
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 adidas schoenen kind 
Author Message
Just registered
Just registered

Joined: Fri Oct 05, 2018 2:28 am
Posts: 3
Post adidas schoenen kind
Image


De 'Yung Series' van adidas schoenen kind adidas Originals gaat verder met de heruitgave van de Continental 80 op 20/06/18. Dit laag uitgesneden tennis silhouet is een like-for-like heruitgave van de originele versie uit de jaren 80.

Terugkerend in adidas schoenen heren de originele kleurvoering heeft de Continental 80 een zachte voering van Frans badstof, een lichtgewicht EVA tussenzool, soepel leder bovenwerk, geperforeerde details, een diagonale tweekleurige streep langs het zijpaneel en een Trefoil-logolamp onder het kantenpaneel aan de zijwand dingen goed afmaken.


Hoewel er adidas schoenen heren wit veel overeenkomsten zijn, is het ontwerp van de aankomende Adidas Continental 80 Rascal niet gebaseerd op de onlangs uitgebrachte Adidas Yeezy Powerphase. De Adidas Continental 80 Rascal werd voor het eerst geïntroduceerd in de jaren 80 en gemaakt in Frankrijk.


Deze retro adidas continental 80 dames versie blijft trouw aan het origineel (ondanks dat het niet langer in Frankrijk wordt gemaakt) en heeft een klassieke, sportieve stijl. Ze zijn uitgevoerd in een bovenwerk van zacht leer en hebben een rode en marineblauwe streep, perforaties en een voering van franjes. Verkrijgbaar in zwart of wit, kijk of de Adidas Continental 80 Rascal snel valt.

http://www.sports-be.com/


Fri Oct 05, 2018 2:51 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Web Design Wigan Dog Kennels and Runs