It is currently Mon Jun 17, 2019 12:15 am
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
 adidas zomerschoenen 
Author Message
Just registered
Just registered

Joined: Sun Oct 07, 2018 1:17 am
Posts: 3
Post adidas zomerschoenen
Image


De Equipment-lijn adidas zomerschoenen werd voor het eerst geïntroduceerd in de vroege jaren 90. het doel van adidas was om zich te concentreren op pure prestaties en om een ​​hardloopschoen te maken die 'echt' werkte voor hardlopers. Tegen 1993 had de Equipment-lijn verschillende schoenenmodellen ontworpen om tegemoet te komen aan elk type hardloper: de ondersteuning voor supinators; de leidraad voor pronatoren; de uitgeklede racer en het kussen, een meer ondersteunend model dat is ontworpen om rondom comfort te bieden. 23 jaar later zijn loop- en hardloopmodellen geëvolueerd, maar de houding van adidas ten aanzien van prestatie schoeisel blijft onveranderd.


De adidas adidas luchtkussen schoenen EQT 93/17 Boost is de favoriet van fans van de gerevitaliseerde adidas Equipment-lijn vanwege de perfecte combinatie van Primeknit en Boost-technologieën in een vertrouwde, zij het moderne formule. Nu lijkt Adidas groot te worden voor Black Friday met de langverwachte uitgave van de Adidas Originals EQT Support 93/17 BOOST 'Triple Black'. Zoals iedereen weet, is Black Friday een van de grootste winkeldagen van het jaar en willen de drie strepen iedereen kriebelen om een ​​paar hiervan te bemachtigen. Voorzien van een bovenwerk van Black Primeknit met een bijpassende overlay van de zwarte kooi, hielkap, drie strepen aan de zijkanten en de gestikte strepen op de voorvoet. Het afwerken van de slanke look is een volledige boost-demping in het zwart.


adidas heeft adidas-schoenen nieuwe stijl een geweldig jaar achter de rug en zet deze trend voort met de introductie van de adidas Equipment ADV. Met de eerste kleurvarianten die extreem snel uitverkopen, heeft adidas zijn populaire drievoudige witte kleurmanier vergeleken met een complementaire drievoudige zwarte kleurmanier die een verscheidenheid aan materialen en vormen samenbrengt om een ​​schoen te geven die adidas 'toewijding tot vooruitstrevende denkstijlen belichaamt met invloed van het verleden.

Geïnspireerd Adidas EQT door de klassieke Equipment Runner, wordt de Equipment ADV bijgewerkt met een veel dynamischere esthetiek. Een bovenwerk van mesh zorgt voor flexibiliteit en ademend vermogen en zorgt voor een revolutie in de pasvorm van het Equipment-silhouet. Een enkelbandje van TPU voegt een nieuwe dynamische aanraking toe aan de ADV terwijl ondersteuning aan de hiel wordt toegevoegd. Synthetische overlays voegen extra ondersteuning en structuur toe aan het lichtgewicht bovenwerk van mesh, met de kenmerkende adidas-branding op het zijpaneel en de tong. Een bijpassende zwarte EQT-veterlip is een eerbetoon aan de inspiratie van de schoen, met een modern tabblad met het merk Equipment dat de overgang naar een modernere esthetiek toont. Een onder druk gegoten EVA-middenzool en EVA buitenzool voegt lichtgewicht demping en comfort toe om de ADV te voltooien.

http://www.prophereshoe.com/


Sun Oct 07, 2018 1:29 am
Profile
member
member

Joined: Mon Jul 23, 2018 12:12 pm
Posts: 18085
Post Re: adidas zomerschoenen
dezigly
quicksodes
latest news in hindi
sports news


Sat Nov 17, 2018 5:24 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Web Design Wigan Dog Kennels and Runs